Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud  |  Webprint Portal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

AED CURSUS

Geplaatst op 18 januari 2018
 
Elke week worden 300 Nederlanders getroffen door een hardstilstand. Het kan iedereen overkomen: jong of oud, man of vrouw. De stichting Heart Safe Regio, werkzaam in Deurne en omgeving biedt de mogelijkheid aan leerlingen uit de bovenbouw om opgeleid te worden tot Reanimist en Bediener AED. Meedoen aan deze cursus levert meer burgerhulpverleners op, die in noodsituaties kunnen reanimeren of de AED juist kunnen gebruiken. De cursus is op 5 maart 2018 duurt ongeveer 4 uur en is gratis. Aanmelden kan via de ELO van Magister. Voor informatie ga naar de site van www.heartsaferegio.nl.

NK JONGLEREN

Geplaatst op 8 januari 2018
 
Op zaterdag 6 januari jl. behaalde Bas van de Kerkhof, leerling van het Peellandcollege, de eerste plaats op het Open Nederlands Kampioenschap Jongleren in de afdeling clubs (kegels) en de tweede plaats in de afdeling ballen. Een internationale jury beoordeelde in de Cacaofabriek te Helmond een internationale groep jongleurs. Het publiek zag hoe topsport TOFsport wordt. Bas is een vernieuwende, artistieke en technische jongleur. Bas, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

IVO-DEURNE HANDBALTOERNOOI

Geplaatst op 8 januari 2018
 

Op vrijdag 29 december jl. vond in sporthal de Peelhorst in Deurne het jaarlijkse IVO-Deurne handbaltoernooi plaats. Van de 28 deelnemende teams waren er 3 teams van het Hub van Doornecollege, 3 teams van het Alfrinkcollege en 22 teams van het Peellandcollege. Mede dank zij de scheidsrechters Ankie, Janne, Lara, Luc, Max en Meri is het toernooi sportief en in een gezellige sfeer verlopen. Kijk voor de uitslagen onder ‘lees verder’.

Lees verder

KERSTVAKANTIE!

Geplaatst op 22 december 2017
 

De leerlingen van onze Instelling hebben kerstvakantie van maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018. Voor noodgevallen kunt u ons tijdens de kerstvakantie bereiken via mailadres der@ivo-deurne.nl. Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord. We wensen iedereen een fijne vakantie!

Deze kerstkaart is gemaakt door: Amber, Annie, Sendy en Sjoerd uit leerjaar 2 van het Hub van Doornecollege.


HUB'S KERSTGALA 2017

Geplaatst op 20 december 2017
 

Op dinsdag 19 december jl. werd het jaarlijkse Hub’s kerstgala georganiseerd in de plaza van het Hub van Doornecollege. Met een geweldige kerstman en twee leerlingen als DJ was het een grandioos feest. De 'super'organisatie lag in handen van de leerlingenraad.


SMAKELIJKE VERRASSING ALFRINKCOLLEGE

Geplaatst op 20 december 2017
 
Op 20 december werden alle leerlingen en medewerkers van het Alfrinkcollege getrakteerd op lekkere oliebollen. Een smakelijke verrassing van de leerlingenraad aldaar!

PEELLAND GALA 2017

Geplaatst op 20 december 2017
 

Op donderdag 14 december jl. werd voor het tweede jaar het Peelland Gala georganiseerd in 'The Ocean' in Deurne voor alle bovenbouwleerlingen. Met bijna 300 bezoekers een geweldig feest!


KOM NAAR ONZE KERSTMARKTEN

Geplaatst op 11 december 2017
 
Ook dit jaar is er een kerstmarkt voor het goede doel op deelschool De Sprong en deelschool Alfrinkcollege. De kerstmarkt van deelschool De Sprong is op dinsdag 19 december 2017. De markt begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De kerstmarkt van deelschool Alfrinkcollege is donderdag 21 december 2017. Het begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Meer informatie op de webpagina van de deelschool.

GASTLES STRAFRECHT VOOR 4 HAVO/VWO

Geplaatst op 6 december 2017
 

Op dinsdag 5 december 2017 kreeg een groep leerlingen uit 4 havo/vwo van het Peellandcollege een gastles van strafrechtadvocate Leonie van der Grinten in het Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne. De leerlingen gingen voor het vak Maatschappijleer met haar in gesprek over de levenslange gevangenisstraf, hoe het is om een moordenaar bij te staan en of ze wel eens bang is in haar werk. Voor meer informatie kijk ook op www.meesterleonie.nl


EERSTE EN TWEEDE LESUUR VRIJ

Geplaatst op 5 december 2017
 
Vanwege Sinterklaas zijn onze leerlingen op woensdag 6 december het eerste en het tweede lesuur vrij. Vanaf 10.00 uur zijn de scholen weer telefonisch bereikbaar.

Alle berichten weergeven